G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Büyükkılıç: “Adıyaman’da Basın Sitesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Büyükkılıç: “Adıyaman’da Basın Sitesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz” / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, deprem bölgesi Adıyaman’da ihtiyaç duyulan 20 konteynerlik Basın Sitesi’nin kurulum çalışmalarının gece gündüz aralıksız devam ettiğini belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, deprem bölgesi Adıyaman’da ihtiyaç duyulan 20 konteynerlik Basın Sitesi’nin kurulum çalışmalarının gece gündüz aralıksız devam ettiğini belirterek, sitenin en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını böyledi.

Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin, tüm Türkiye’yi yasa boğan ve ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremler sonrasında afetin en derinden hissedildiği tüm bölgelere yardım ve desteklerinin sürdüğünü kaydetti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, afetten büyük ölçüde etkilenen Adıyaman’a iş makineleri, sebze, meyve gibi gıda yardımları gönderen Büyükşehir Belediyesi’nin şimdi de bölgede afet sonrası yerel basın mensuplarının görevlerini yapmaya devam edebilmeleri için Kayseri Valiliği koordinesinde Basın Sitesi’ni inşa çalışmalarına başladığını ifade etti.

Nisan ayı meclis toplantısında Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Adıyaman Belediyesi arasında kardeş şehir olma kararı alındığını da hatırlatan Başkan Büyükkılıç, Adıyaman’da kurulacak 20 konteynerlik Basın Sitesi’nin çalışmalarının hummalı ve özverili bir şekilde sürdüğünü belirtti.

Büyükkılıç, tüm imkanları ile depremden etkilenen şehirlere desteklerini sürdürdüklerinin altını çizerek, “Büyükşehir Belediyesi olarak gece gündüz demeden deprem bölgesinde yaraları sarmaya ve bu kapsamda Adıyaman'da ihtiyaç duyulan 20 konteynerlik Basın ve Medya Sitesi’nin çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Büyükkılıç: “Adıyaman’da Basın Sitesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!