G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,86
GBP40,55
BIST10.100,28
GR. ALTIN2.430,95
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Altay: “Konya bizi mahcup etmedi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Altay: “Konya bizi mahcup etmedi” / Haberin Peşinde Urfa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimini resmi olmayan sonuçlara göre kazanarak yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Konya’da kutlamalar yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimini resmi olmayan sonuçlara göre kazanarak yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Konya'da kutlamalar yapıldı.

İlk sonuçlar belli olur olmaz on binlerce Konyalı ellerindeki Türk bayraklarıyla sokaklara döküldü. Kutlamalara araçlarıyla katılan vatandaşlar ise Konya caddelerinde uzun konvoylar oluştururken Kılıçarslan Meydanda toplanan binlerce Konyalı, sanatçı Uğur Işılak’ın verdiği konserle seçim sonucunu kutladı. 

AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı, Meryem Göka, Ziya Altunyaldız, Mehmet Baykan, Mustafa Hakan Özer, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, milletvekili adayları ile AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi Konya İl Yönetimleri de meydanda toplanan vatandaşların coşkusuna ortak oldu.   

Meydanda toplanan vatandaşlara hitap eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Konya bizi hiç mahcup etmedi. Konya Selçuklu Darü’l-Mülkü olduğunu bir kez daha gösterdi. Allah hepinizden razı olsun. Bu meydanda büyük bir coşkuyla Cumhurbaşkanımızı misafir etmiştik. Bugün yine aynı coşkuyu görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz, iyi ki hep beraber Konya’yız. Buradan hep beraber söyledik. 28 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılını başlatmak için Konya’nın desteğine ihtiyacımız var dedik. Bugün akşam açıklanan sonuçlar, Konya’yı Büyükşehirler arasında yine en önde gösteriyor. Bu destek sizlerin. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Konyalı vatandaşlar geç saatlere kadar kutlamalara devam etti.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Altay: “Konya bizi mahcup etmedi”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!