G-CV0ZL47F6D
USD32,22
EURO34,94
GBP41,09
BIST10.676,65
GR. ALTIN2.418,50
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

BAKSM’da kasım ayı etkinlikleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAKSM’da kasım ayı etkinlikleri / Haberin Peşinde Urfa

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM), kasım ayında da pek çok tiyatro oyunu ve konsere ev sahipliği yapacak.

BAKSM’de ilk olarak, 3 Kasım Perşembe günü “Size Anlatacaklarım Var” isimli tek kişilik gösterisi ile Armağan Çağlayan seyircilerin karşısında olacak.

Kasım ayının devamında ise 5 Kasım’da yönetmenliğini Cengiz Toraman’ın üstlendiği “Ben Türkan Saylan”, 6 Kasım’da başrolünde Ayşegül Yalçıner’in yer aldığı “Celile”, 12 Kasım’da “Paraya Hayır”, 13 Kasım’da “İki Bekar”, 15 Kasım’da İBB Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen ve çevirisini duayen isim Haldun Dormen’in yaptığı “Komik Para”, 17 Kasım’da “Çılgın Zamanlar”, 20 Kasım’da Ali Poyrazoğlu’nun tek kişilik doğaçlama oyunu “Şıngır Şıngır Beyoğlu”, 25 Kasım’da “Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım”, 27 Kasım’da “İkinin Biri”, 29 Kasım tarihinde ise “Memleketimden İnsan Manzaraları” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

Konserlerin de yer aldığı kasım ayı etkinlikleri kapsamında 18 Kasım’da Fatih Erkoç, 30 Kasım’da ise Ezginin Günlüğü dinleyicisiyle buluşacak.

Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu perdelerini açıyor

Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu, Moliere’in 400. yaşı sebebiyle perdelerini “Hastalık Hastası” oyunu ile açacak. Yönetmenliğini Erhan Korkmaz’ın üstlendiği oyun, 11 Kasım Cuma günü saat 20.30’da BAKSM Beylikdüzü Sahnesi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek.

Belediye tiyatro kursları ve Tiyatro Akademisi’nden yetişen öğrencilerin hazırladığı oyunun kadrosunda; Erhan Korkmaz, Ensar Gündüzay, Doğa Özkol, Begüm Uz, Damla Ündar, Ali İhsan Yıldırım, Alp Selay, Sonay Tezcan ve Fadi Hacıoğlu yer alıyor.

Beylikdüzü Belediyesi; Charlie’nin Çikolata Fabrikası, Peter Pan, Müzik Kutusu, Kırmızı Pabuçlar, 80 Günde Dünya Turu, Bremen Mızıkacıları Ali Baba’nın Çiftliğinde, Pırtlatan Bal, Dip Deniz Kasabası, En Sevdiğim Rafadan Müzikali ve Alis Harikalar Diyarında isimli tiyatro oyunlarını çocuklarla buluşturacak.

Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu ise 1- 13 Kasım tarihleri arasında “Dedektif Lole Kayıp Kırmızı Bisiklet”, 15-30 Kasım tarihleri arasında ise “Gizli Kitap Cesur Kedi” oyunlarını pazartesi hariç haftanın her günü 14.00 ve 16.30 seanslarında sahneleyecek. Ayrıca illüzyonist Sermet Erkin, “Çocuklar için İnteraktif İllüzyon Gösterisi” ile 16 Kasım’da BAKSM’de olacak.

Hibya Haber Ajansı

BAKSM’da kasım ayı etkinlikleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!