G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bakan Uraloğlu: “Yatırımlarımızı güç birliği içinde hayata geçirmeye devam ediyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Uraloğlu: “Yatırımlarımızı güç birliği içinde hayata geçirmeye devam ediyoruz” / Haberin Peşinde Urfa

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Van Valisi Ozan Balcı, AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti İl Başkanı Emre Güray, MHP’nin Van İl Başkanı Salih Güngöralp ve ilçe belediye başkanları ile koordinasyon toplantısına katıldı.

Bakan Uraloğlu, Van Valisi Ozan Balcı ile görüştü. Uraloğlu, Hüsrev Paşa Cami'ni, AK Parti Van İl Başkanlığı, MHP Van İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Öte yandan Uraloğlu Van esnafıyla da bir araya geldi.

Bakan Uraloğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

“Yatırımlarımızı güç birliği içinde hayata geçirmeye devam ediyoruz! Valimiz Sayın Ozan Balcı ile şehrimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak nice projeyi kıymetli halkımızla buluşturmak için istişare ettik.

1567'de Üstad Mimar Sinan'ın inşa ettiği “Hüsrev Paşa Cami”sini ziyaret ettik. İnce işçilikle bezenmiş bu cami, her adımı tarih kokan Van ilimizin göz nuru eserlerinden.

Medeniyet coğrafyamızdaki varlığımızın temel şartı olan millî iradeye, gönül birliği içinde sahip çıkmaya devam edeceğiz. Cumhur ittifakımızla ise güç birliği eşliğinde Van için hayal ettiğimiz daha da güzel günlere hizmetlerimiz sayesinde beraberce ulaşacağız.”

“Van'da ticari hayatın bel kemiği olan esnaflarımızla bir araya geldik. Onların vesilesiyle vatanın her köşesinde alın teri döken tüm esnaf kardeşlerime hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü'nde Van Valimiz Sayın Ozan Balcı, AK Parti Van Milletvekillerimiz Sayın Burhan Kayatürk ve Sayın Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti İl Başkanımız Sayın Emre Güray, Cumhur İttifakımızın değerli ortağı MHP’nin Van İl Başkanı Sayın Salih Güngöralp, ilçe belediye başkanlarımız ve çalışma arkadaşlarımız ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Şehrin ulaşım ve altyapı ihtiyaçlarına dair fikir alışverişinde bulunduk. Ardından gül yüzlü çocuklarımız ile hasbihal ettik. Hayat onlarla güzel…”

 

Hibya Haber Ajansı

Bakan Uraloğlu: “Yatırımlarımızı güç birliği içinde hayata geçirmeye devam ediyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!