featured

Bakan Kacır, Güney Kore’de Dünya Bilgi Forumu’na katıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Kacır, Güney Kore’de Dünya Bilgi Forumu’na katıldı / Haberin Peşinde Urfa

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Kore’de düzenlenen Dünya Bilgi Forumu’na katıldı. Bakan Kacır, forumdaki toplantılarda Türkiye’nin Milli Teknoloji Hamlesi ile teknolojik dönüşümünü anlattı.

Bakan Kacır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Güney Kore’de katıldığım Dünya Bilgi Forumu toplantılarında Türkiyemizin Milli Teknoloji Hamlesi ile teknolojik dönüşümünü anlattım. Invest in Türkiye tarafından yatırımcılara yönelik düzenlenen resepsiyonda, Koreli yatırımcıları ülkemize davet ettim.  Türkiye’nin nitelikli ve genç insan kaynağı, sanayi sektörleri değer zincirlerinde sahip olduğu konumu, planlı sanayi altyapıları, lojistik avantajlar ve uluslararası anlaşmalar sayesinde sunduğu ihracat fırsatları, 85 milyon nüfusu ve 60 milyondan fazla yabancı ziyaretçisiyle büyük ölçekli iç pazarı, sahip olduğu doğal kaynakları ve güçlü Ar-Ge, girişimcilik ve inovasyon ekosistemi yatırımcılar için eşsiz olanaklar sunuyor. Birlikte büyük işlere imza atabiliriz.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Kacır, Güney Kore’de Dünya Bilgi Forumu’na katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin