1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Akar ve komuta kademesi Suriye sınırında

Bakan Akar ve komuta kademesi Suriye sınırında

featured

Bakan Akar ve komuta kademesi Suriye sınırında / Haberin Peşinde Urfa

Milli Savunma Bakanı Akar, beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK) komuta kademesi ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanları ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunuyor.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile gittiği Hatay’da Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi Sektör Komutanlığına geçti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi Sektör Komutanlığındaki inceleme ve denetlemeleri sırasında Harekat Merkezi’ne geçerek faaliyetlere ve sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Akar ve komuta kademesi Suriye sınırında
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!