G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,77
GBP40,69
BIST10.267,09
GR. ALTIN2.409,58
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bahçelievler Belediyesi’nden işçilere yüzde 80 zam

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçelievler Belediyesi’nden işçilere yüzde 80 zam / Haberin Peşinde Urfa

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, belediye çalışanlarıyla yemekte bir araya geldi. Belediye’nin atölyeler yerleşkesinde düzenlenen yemekte belediye işçilerine emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Bahadır, personele yüzde 80 zam müjdesi verdi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, belediye çalışanlarıyla yemekte bir araya geldi. Belediye’nin atölyeler yerleşkesinde açık alanda düzenlenen yemeğe Bahçelievler Belediyesi Temizlik İşleri, Makine İkmal Bakım ve Onarım, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nde çalışan 730 personel, birim müdürleri ve yöneticiler katıldı.

Yemekte konuşma yapan Başkan Bahadır, Bahçelievler sakinlerinin belediye çalışmalarından yüzde 90’ın üzerinde memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bu memnuniyetin oluşmasında en büyük desteğin belediye çalışanları tarafından sağlandığını belirten Hakan Bahadır, “Biz büyük bir aileyiz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetlerin en büyük bölümünü, zorluğunu çalışanlarımız üstlenmektedir” dedi.

“İşini en iyi yapanı alnında öperim”

Konuşmasında personele zam müjdesi de veren Hakan Bahadır şöyle devam etti:

“Emekleriniz ve yaptığınız hizmetler için çok teşekkür ederim. Vatandaşımıza en iyi hizmet edeni, işini en iyi yapanı alnında öperim. İşini en iyi yapan, benim en iyi arkadaşımdır, en iyi kankamdır. Sorumluluğumuz var. İlk önce Allah’a sonra halka karşı sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğu yerine getirmek için el birliğiyle mümkün olduğunca iyi çalışmalıyız. Yapacağımız şey budur. Şu anda İstanbul’da büyük şehirle birlikte 40 belediye bulunuyor ve bu 40 belediye içinde en fazla zam veren ilk üç belediyeden birisiyiz. Personelimize yüzde 80 zam verdik. Helali hoş olsun. Güle güle harcayın. Amacımız çalışma saatlerinde arkadaşlarımızın mutlu, huzurlu bir şekilde işlerini yapmaları ve mesaileri bittiğinde yine huzurlu, mutlu bir şekilde evlerine gitmeleridir. Benim başarımın arkasında siz varsınız. İyi ki varsınız.”

Belediye çalışanları da kendilerine İstanbul'da en iyi zam farkı veren belediyelerden biri olan Bahçelievler Belediyesi'nde çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Çalışanlar Başkan Hakan Bahadır'a teşekkür etti ve çiçek verdi.

Hibya Haber Ajansı

Bahçelievler Belediyesi’nden işçilere yüzde 80 zam

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!