G-CV0ZL47F6D
USD32,21
EURO35,12
GBP41,48
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.520,83
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Arancia La Spugnatura Limited Edition, mükemmel koku deneyimi sunuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arancia La Spugnatura Limited Edition, mükemmel koku deneyimi sunuyor / Haberin Peşinde Urfa

Acqua di Parma’nın sınırlı sayıdaki yeni parfümü Arancia La Spugnatura Limited Edition, portakalın tazeliği ile vanilyanın çekici yumuşaklığının kesiştiği, zıtlıkların birleşimi olan mükemmel bir koku deneyimi sunuyor.

Mükemmellik, zanaatkarlık ve İtalyan stilinin küresel simgesi Acqua di Parma’nın mirasından ilham alan ve markanın DNA’sına sadık kalan Arancia La Spugnatura Limited Edition ile kokusal deneyim şaşırtıcı acı-tatlı bir senfoniye dönüşüyor. Parfüm, İtalya'da sayılı zanaatkar tarafından uygulanan ve sadece bergamot meyvelerinin en değerli özünü elde etmek için kullanılan antik ekstraksiyon yöntemi La Spugnatura ile canlı, çok yönlü nadir ve değerli narenciye özüne kavuşuyor. Parfüm çağdaş yorumlu farklı kokusunu Sicilya'nın portakal şehri Ribera'nın ünlü meyvesi Arancia Vaniglia’dan alıyor. Portakalın tazeliği ile vanilyanın çekici yumuşaklığının kesiştiği, zıtlıkların birleşimi olan mükemmel bir koklama deneyimi anlamına gelen Arancia Vaniglia, şaşırtıcı kokusunu parfümde gözler önüne seriyor. 

Eşsiz silaj yöntemi iksiri farklı kılıyor

İtalya’da doğan, narenciye özünün tamamen el ile çıkarılmasını gerektiren, geleneksel ve büyüleyici süngerleme tekniği La Spugnatura, Arancia La Spugnatura'ya hayat veriyor. Eşsiz silaj yöntemi iksiri farklı kılıyor. Tecrübeli zanaatkarların, cavatore adlı kaşık ile kabuğu posadan ayırması ve portakal kabuğundaki zengin narenciye özünü deniz süngerleriyle toplayarak toprak çömleklere aktardığı teknik ile yaklaşık 100 kg meyveden sadece 300 gram esans elde ediliyor. 

İtalyan güneşinin muhteşem görkemi gibi şaşırtıcı

Formülünün ayırt edici derinliği ve zenginliğinin maksimumda ifade edildiği Arancia La Spugnatura, neşeli, ışıltılı ve kucaklayıcı. İtalyan güneşinin muhteşem görkemi gibi şaşırtıcı. Narenciyelerin tazeliğini, yumuşaklık ve kesinlik zıtlığında birleştiren Arancia Vaniglia gibi narenciye notalarının ilk ortaya çıkışı; sarı mandalina ile acı bademin acı-tatlı bir dokunuş katan kontrastına benzer zıtlıkta. Karabiberin doku ve parlaklık kattığı, usta parfümör François Demachy’in yarattığı kompozisyon, şaşırtıcı bir koku deneyimi sunan zıtlıklar dengesinde.

Şişe zanaatkarlıkta parfümü aratmıyor

Blu Mediterraneo koleksiyonunu bünyesinde barındıran yoğun mavi rengiyle öne çıkan parfümün porselen şişesi, zanaatkarlıkta parfümü aratmıyor. Kalıplamadan pişirilmesine, sırlamadan boyamaya kadar el işçiliği ile birçok kez tekrarlanan süreçten geçen şişe, parfüm içeriği ile uyumlu olacak şekilde beyaz, parlak turuncu ve altın motiflerle elle süsleniyor. Acqua di Parma için özel olarak geliştirilmiş benzersiz bir öğütme tekniğiyle üretilen mavi porselen kapaklı şişenin, çıkarılabilir vidalı bir pompası bulunuyor. Şişe etiketi, mermer ocaklarından elde edilen tozlarla hayat bulurken, porselen şişeyle uyumlu ikonik silindirik kutu, özel bir mavi tonda ayarlanmış FSC sertifikalı kağıttan üretiliyor. 

 

Hibya Haber Ajansı

Arancia La Spugnatura Limited Edition, mükemmel koku deneyimi sunuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!