G-CV0ZL47F6D
USD32,21
EURO35,02
GBP40,98
BIST10.739,57
GR. ALTIN2.510,16
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Antonio Conte’ye ödenecek rakam dudak uçuklattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antonio Conte’ye ödenecek rakam dudak uçuklattı / Haberin Peşinde Urfa

Tottenham ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan İtalyan teknik direktör Antonio Conte’nin alacağı ücret belli oldu. İngiltere Premier Lig’de sezona Nuno Espirto Santo ile başlayan ancak alınan başarısız sonuçlar sonrası Portekizli teknik direktör ile yolların…

Tottenham ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan İtalyan teknik direktör Antonio Conte’nin alacağı ücret belli oldu.

İngiltere Premier Lig’de sezona Nuno Espirto Santo ile başlayan ancak alınan başarısız sonuçlar sonrası Portekizli teknik direktör ile yollarını ayıran Tottenham, Antonio Conte ile anlaşmaya vardı.

Tottenham, Antonio Conte ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. İtalyan teknik direktörün İngiliz ekibinden alacağı ücret de belli oldu. Mirror’da yer alan habere göre, Tottenham ile 18 aylık bir anlaşmaya varan Antonio Conte’nin, toplam 20 milyon Euro kazanacağı öğrenildi. Tecrübeli teknik direktörün aylık maaşı 1.1 milyon Euro…

Geçen sezon Inter’i çalıştıran Antonio Conte, sezonu 91 puanla 1. sırada tamamladı ve Milano ekibini 11 yıl sonra Serie A şampiyonu yaptı. Antonio Conte, kulübün maddi anlamda küçülmeye gitmesi sonrası görevden ayrıldı.

CONTE’DEN İLK SÖZLER

Antonio Conte, Tottenham ile sözleşme imzaladıktan sonra şu açıklamalarda bulundu:

“Antrenörlüğe geri döndüğüm ve bunu tekrar bir zirve hırsı olan bir Premier Lig kulübünde yaptığım için son derece mutluyum. Tottenham Hotspur son teknoloji tesislere ve dünyanın en iyi stadyumlarından birine sahip.

Bir oyuncu ve bir koç olarak beni her zaman farklı kılan tutkuyu, zihniyeti ve kararlılığı takıma ve taraftarlara aktarmak için çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum. Geçen yaz birlikteliğimiz gerçekleşmedi çünkü Inter ile olan ilişkimin sonu henüz çok yeniydi ve sezon sonuyla duygusal olarak fazla ilgiliydi, bu yüzden koçluğa geri dönmek için henüz doğru zaman olmadığını hissettim.

Ancak Daniel Levy’nin bu görevi bana emanet etmek istemesindeki coşkusu ve kararlılığı zaten hedefi vurmuştu. Şimdi fırsat geri döndüğüne göre, büyük bir inançla değerlendirmeyi seçtim.”

Antonio Conte’ye ödenecek rakam dudak uçuklattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!