G-CV0ZL47F6D
USD32,22
EURO35,06
GBP41,38
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.521,73
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Antalya’da 23 Nisan için sürpriz konser

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası, TBMM’nin açılışının 100. Yıl dönümü ve 23 Nisan coşkusunu en güzel şekilde yaşamak, salgın nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek için mahalleleri dolaşarak mini konserler düzenledi. Ellerinde Türk Bayrakları ile balkonlarından konsere eşlik eden Antalyalılar, büyük mutluluk yaşadı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, TBMM’nin açılışının 100. Yıldönümü ve Ulu Önder Atatürk’ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı salgın nedeniyle vatandaşların evlerinde en coşkulu şekilde kutlaması için çalışmalarını sürdürüyor.  Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla ev ev Türk Bayrağı dağıtılırken, Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası (ABBO) da üzeri açık otobüste Antalya’nın her köşesinde konserler veriyor.

KONSERLER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı ABBO, corona virüsü salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağının yaşandığı hafta sonunda üzeri açık otobüsle mahalle mahalle dolaşarak verdiği konserlerle Antalyalılara 23 Nisan coşkusunu yaşatırken, moral de verdi. İlk etapta Meltem Mahallesi, Bayındır Mahallesi, Zafer Mahallesi, ANTKOOP Siteleri’nde gerçekleşen konserler büyük ilgi gördü.

BALKONLAR KIRMIZI BEYAZ

Konserler öncesi, Büyükşehir ekipleri ev ev dolaşarak vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti. Konser sırasında bağımsızlığımızın sembolü bayraklarla balkonlara çıkan Antalyalılar, orkestranın seslendirdiği marş ve şarkılara eşlik ederek, büyük coşku yaşadı. Bandoyu alkış yağmuruna tutan vatandaşlar, bu anlamlı etkinlik için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

26 NİSAN’A KADAR SÜRECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası, ulusal egemenliğimizin 100. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen konserlerine 26 Pazar gününe kadar Antalya’nın çeşitli noktalarında devam edecek.


Antalya’da 23 Nisan için sürpriz konser

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!