G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ kapsamında Zara ve Fettah Can sevenleriyle buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ kapsamında Zara ve Fettah Can sevenleriyle buluştu / Haberin Peşinde Urfa

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı düzenlediği “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri” kapsamında sevilen sanatçıları Başkentlilerle buluşturuyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı düzenlediği “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri” kapsamında sevilen sanatçıları Başkentlilerle buluşturuyor. Ankara’nın dört bir yanında gerçekleştirilen etkinliklerin bu haftaki adresi Haymana Cimcime Meydanı ve Gençlik Parkı oldu.

Haymana Cimcime Meydanı’nda kurulan panayır alanlarında Başkentli çocuklar aileleriyle birlikte keyifli anlar geçirdi. Yüz boyamadan kukla oyunlarına, palyaçolardan çeşitli yarışmalara kadar pek çok etkinliğe katılan aileler ve çocukları unutulmaz anlar yaşadı.

Etkinliklerin ikinci gününde ise Türk Halk Müziği’nin sevilen seslerinden Zara, en güzel şarkılarını Başkentliler için söyledi. Başkentte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Zara, “Benim için halkımızın, milletimizin olduğu her yer çok kıymetli. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuşurken, etkinliğe katılan vatandaşlar duygularını şöyle anlattı:

Ahmet Baran Yörük: “Arkadaşlarımızla birlikte geldik. Çok eğleniyoruz.”

Konserlerin bir diğer adresi ise Gençlik Parkı oldu. Sevilen sanatçı Fettah Can, Gençlik Parkı’nda hayranlarıyla buluştu.

7’den 70’e her yaş kesiminden Başkentlinin katıldığı konserde Fettah Can Ankara’da sahne almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Bizim için çok keyifli bir buluşma. Bizi Ankaralılarla buluşturduğu için Ankara Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz. Ankara’ya tadı damaklarda kalacak bir müzik ziyafeti sunacağız” dedi. Konsere katılan vatandaşlar ise mutluluklarını şu sözlerle dile getirdi:

Sinem Çelik: “Fettah Can’ı dinlemeye geldik. Uzun zamandır bekliyorduk. Teşekkür ederiz. Ücretsiz olması da çok güzel çünkü konserler çok pahalı. O yüzden Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği tüm konserlere katılıyoruz.”

Aylin Çaparaz: “Müzik insanı stresten uzaklaştıran çok güzel bir materyal. Büyükşehir Belediyesinin de ücretsiz düzenlediği bu konserler bizler için bulunmaz fırsat çünkü bu sanatçıların konserlerine gitmek şu ekonomide oldukça zor. O yüzden Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederiz.”

Hibya Haber Ajansı

‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ kapsamında Zara ve Fettah Can sevenleriyle buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!