G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Altın haftaya kayıpla başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın haftaya kayıpla başladı / Haberin Peşinde Urfa

ABD piyasalarının kapalı olduğu günde piyasalar sakin bir günü geride bırakırken altın da kısıtlı da olsa negatif bir kapanışla bir haftalıkla başlangıç yaptı. 

ABD piyasalarının kapalı olduğu günde piyasalar sakin bir günü geride bırakırken altın da kısıtlı da olsa negatif bir kapanışla bir haftalıkla başlangıç yaptı.  1712 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan sarı maden, hacmin düşük olduğu günde çok hareketli bir seans yaşamayarak sakin bir günü geride bıraktı. Böylesi bir günde sarı maden satıcılı bir günde 1710 dolar/onstan günlük kapanış yaparak yüzde 0,1 kayıp yazmış oldu.

 

Gümüş de toparlanma serüveni devam ederken, dünkü seansta altına kıyasla pozitif bir günü geride bıraktı. 18,06 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan beyaz maden, 18,17 dolar/ons seviyesinden günlük kapanış yaparak yüzde 0,6 kazanç elde etti.

 

Platin de toparlanma çabası devam ediyorken 818 dolar/onstan güne başladığı günü 830 dolar/onstan tamamlayarak yüzde 1,5 kazançla seansı tamamladı.

 

Paladyum diğer kıymetlilerle uyumlu bir şekilde yeşilde bir günü geride bırakırken, 2000 dolar/onsun üzerinde kalma çabasını sürdürüyor. 2004 dolar/onstan güne başlayan paladyum, 2011 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 0,4 kazancı elde etti.

 

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler Piyasası’nda haftanın ilk gününde işlemler dünya fiyatlarının üzerinde 10 dolar/onsla gerçekleşirken, işlem hacmi açısından ortalama bir gün geride kaldı. Toplamda 2.958 kg altın, 2.621 kg gümüş işlemiyle seans tamamlandı.

Kaynak TROY
Hibya Haber Ajansı

Altın haftaya kayıpla başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!