G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO34,72
GBP40,48
BIST10.218,58
GR. ALTIN2.442,88
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Akaryakıtta zam kuyruğu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akaryakıtta zam kuyruğu / Haberin Peşinde Urfa

Bu gece yarısından itibaren uygulanacak akaryakıt zammı öncesi istasyonlarda kuyruklar oluştu. Bazı vatandaşların bidonlara benzin doldurduğu görüldü. Bu gece yarısından itibaren uygulanacak benzine 40 kuruş, motorine 41 kuruş zam öncesinde akaryakıt ista…

Bu gece yarısından itibaren uygulanacak akaryakıt zammı öncesi istasyonlarda kuyruklar oluştu. Bazı vatandaşların bidonlara benzin doldurduğu görüldü.

Bu gece yarısından itibaren uygulanacak benzine 40 kuruş, motorine 41 kuruş zam öncesinde akaryakıt istasyonlarında kuyruklar oluştu. Edinilen bilgilere göre İstanbul, Ankara, Denizli ve Gaziantep’teki bazı istasyonlarda kuyruklar gözlemlendi.

BİDONLARA DOLDURDU

Ankara’dan paylaşılan görüntüde gece yarısına saatler kala bir akaryakıt istasyonunda vatandaşın bidonlara benzin doldurduğu görüldü.

“VATANDAŞ ZAM ÖNCESİ AKARYAKIT ALMAYA ÇALIŞIYOR”

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir de bir akaryakıt istasyonundan izlenimlerini paylaştı. Sosyal medya hesabından akaryakıt istasyonundaki yoğunluk görüntüsünü paylaşan Demir, “Görüntüyü az önce çektim. Gece yarısı gelecek zam öncesi, vatandaş akaryakıt almaya çalışıyor” dedi.

Gaziantep’teki akaryakıt istasyonundan görüntü paylaşan Şahinbey Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Hasan Şencan, “Tarihe not düşsün AKP döneminde benzin kuyruğu” ifadelerine yer verdi.

“VATANDAŞI BU DURUMA DÜŞÜREN AKP UTANSIN”

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da akaryakıt istasyonundaki kuyruk görüntüsünü paylaşarak, “AKP demek zam demek. Uzun mazot kuyrukları demek. Türkiye’nin her yerinden benzer görüntüler geliyor. AKP’nin ülkeyi getirdiği nokta bu” dedi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Ankara’da vatandaşın damacanaya benzin doldurduğu görüntülere ilişkin, “Vatandaş benzin – motorin kuyruğunda… Damacanalara depoluyorlar! Vatandaşı bu duruma düşüren AKP utansın” yorumunu yaptı.

ERDOĞAN ‘TÜRKİYE’DE KUYRUK YOK’ DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Amerika’nın, İngiltere’nin halini görüyorsunuz değil mi? Benzin yok benzin. Almanya’da kuyruklar, Fransa’da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar, Türkiye’de böyle bir sorun yok” ifadeleri kullanmıştı.

AKP,Almanya,Amerika,Ankara,benzin,CHP,Cumhurbaşkanı,Denizli,Engin Özkoç,Fransa,Gaziantep,İngiltere,Recep Tayyip Erdoğan,sosyal medya,Türkiye,zam

Akaryakıtta zam kuyruğu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!