G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Afyonkarahisar’da 2. Uluslararası Karakterizasyon Sempozyumu gerçekleştirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar’da 2. Uluslararası Karakterizasyon Sempozyumu gerçekleştirildi / Haberin Peşinde Urfa

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ev sahipliğinde Giresun Üniversitesi, NED Mühendislik ve Teknoloji Üniversitesi (Malzeme Mühendisliği Bölümü), TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezinin iş birliğinde düzenlenen 22-25 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleşecek 2. Uluslararası Karakterizasyon Sempozyumu sona erdi.

AFYONKARAHİSAR – 26.09.2022 – HİBYA – Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ev sahipliğinde Giresun Üniversitesi, NED Mühendislik ve Teknoloji Üniversitesi (Malzeme Mühendisliği Bölümü), TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezinin iş birliğinde düzenlenen 22-25 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleşecek 2. Uluslararası Karakterizasyon Sempozyumu sona erdi.

Sempozyumun açılış törenine; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Erol, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Erol, İscehisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Atilla Evcin ile birlikte öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

2. Uluslararası Karakterizasyon Sempozyumunun açış konuşmasını yapan Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Atilla Evcin, pandemi sürecinin insan hayatına yenilikler kattığını ifade etti. Evcin, “Covid-19’un hayatımıza katmış olduğu hibrit kongre, sempozyum gibi faaliyetler hem yüz yüze sunumu hem de sunumları çevrim içi yapabilmek gibi imkanlar sağladı. Bu da hayatımıza yenilik kattı. 2.’sini düzenlemiş olduğumuz bu uluslararası karakterizasyon sempozyumunu bu sene Afyonkarahisar’da düzenlemeyi düşündük. Bunu yaparken de hem Afyonkarahisar’ın hem de üniversitemizin tanıtımına bir katkı sunmak ve davetli değerli bilim insanlarımızın Afyonkarahisar’ın potansiyelini görmelerini istedik” diye konuştu.

AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın ise düzenleme ekibini tebrik ederek, “Böyle bir organizasyonu düzenlemek kolay değil. Pandemi sürecinde bir hayli uzak kaldığımız için özlemişiz. Onun için düzenleme ekibini tebrik ediyorum. Katılımcılara başarılı ve faydalı bir organizasyon olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya konuşmasında Afyonkarahisar’daki sanayi-üniversite iş birliğinin artması ve bu konudaki çalışmalara bir manevi destek için sempozyuma katıldığını söyledi.  Özkaya, “Bunun gibi organizasyonların ne kadar çok artarak hızlanırsa hem şehrimize hem ülkemize hem de insanlığa çok önemli katkılar sunacağına inanıyorum. Bize düşen bu konuda her türlü çalışmaya destek vermek. Hem mevzuat hem idari ilişkiler hem de kaynak olarak gücümüz yettiği kadar destek olacağız. Sempozyuma gönderilen 200 bildirinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yüzde 53’ünün de yurt dışından gelmesi dolayısıyla bütün hocalarımızı tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

Afyonkarahisar’da 2. Uluslararası Karakterizasyon Sempozyumu gerçekleştirildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!