G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Afyonkarahisar Ticaret Sanayi Odası heyeti Anıtkabir’i ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar Ticaret Sanayi Odası heyeti Anıtkabir’i ziyaret etti / Haberin Peşinde Urfa

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, ATSO tarafından kamuoyuna açıklanan Büyük Taarruz ve Büyük Zafer’in 100. yıldönümü etkinlik takvimi çerçevesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Anıtkabir’i ziyaret etti.

AFYONKARAHİSAR – 08.06.2022 – HİBYA – Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, ATSO tarafından kamuoyuna açıklanan Büyük Taarruz ve Büyük Zafer’in 100. yıldönümü etkinlik takvimi çerçevesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Anıtkabir’i ziyaret etti.

ATSO heyetinde ATSO Meclis Başkanı Mehmet Sıtkı Merdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komiteleri Başkanları, TOBB Afyonkarahisar Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Başkan ve İcra Komiteleri Üyeleri ile ATSO personeli yer aldı.

ATSO heyeti, program kapsamında ilk olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. TOBB Başkan Danışmanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Kudbettin Arzu ile TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi Şadan Eren de ziyarette hazır bulundu.

Ziyarette konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Çok değerli Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız, bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bugün biz sizi ziyaret ediyoruz, sonra Anıtkabir’e gideceğiz. Atamızı ziyaret edeceğiz. Büyük Taarruz’un 100’üncü yıldönümü etkinlikleri içerisinde bu programımızı düzenliyoruz” dedi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da şu ifadelere yer verdi:
“Sayın Başkanlarım, hepiniz hoşgeldiniz. Büyük Taarruz, Türk tarihinin en kritik noktalarından birisi. Bugün, bağımsız, hür, kendi topraklarımızda, kendi bayrağımız altında yaşıyorsak bunda Büyük Taarruz’un olmazsa olmaz etkisi vardır. Tarihimizin en önemli dönüm noktası. Allah razı olsun, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm geçmişlerimizin, cephelerde savaşanların, Allah hepsinin makamını Cennet eylesin. Bizler de onlara inşallah layık bir evlat oluruz diye düşünüyorum. Ben Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser kardeşimin çalışmalarını bizzat yakından takip ediyorum. 365 Oda ve Borsa’nın çalışmalarını takip ettiğim gibi Hüsnü kardeşimin de çalışmalarını takip ediyorum. Allah nazarlardan saklasın. Maşallah sizleri çok iyi temsil eden, burada sizlerin çok iyi avukatlığını yapan bir başkanınız var. Ben de böyle bir başkanla çalışmış olmaktan dolayı mutluyum. Tekrar hoşgeldiniz diyorum.”

Ziyaretin ardından ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ile ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na Atatürk’ün Kocatepe’deki silüetini temsil eden mermerden yapılmış figürü hediye etti.

Heyet program kapsamında TOBB’un ardından Cumhuriyetimiz’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgâhı Anıtkabir’i ziyaret etti.

Yoğun yağışa rağmen Aslanlı Yol’da hep birlikte yürüyen heyet adına ATSO Meclis Başkanı Mehmet Sıtkı Merdivenci ile ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, mozoleye çelenk sundu. Çelenk töreninin ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Anıtkabir Şeref Defteri’ni imzaladı.

Serteser, şu ifadeleri kullandı:

“Aziz Atatürk; Büyük Taarruz ve Büyük Zafer’in 100. yıldönümünü kutladığımız bu yılda, başta Zatıâlileriniz olmak üzere silah arkadaşlarınızı ve tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı bir kez daha anmak için huzurunuzdayız.

Yakın tarihimizin en büyük zaferinin Başkomutanı olan size, minnet ve şükran borçluyuz.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Büyük Taarruz’u başlattığınız; Kurtuluş Savaşımız’ın zafere ulaşan son evresine şahitlik eden ve Cumhuriyetimizi kurduktan sonra defalarca ziyaret ederek şereflendirdiğiniz topraklara hizmet etmekten büyük bir gurur duyuyoruz.

Ülkemize kazandırdığınız değerlerin güçlü ekonomi ile taçlanması için var gücümüzle çalışıyoruz; bundan sonra da çalışmaya huzurunuzda söz veriyoruz.

Sizden aldığımız güçle, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaracağız.

Ruhunuz şad olsun.”

ATSO heyeti, Anıtkabir ziyaretinin ardından Afyonkarahisar’a döndü.

Afyonkarahisar Ticaret Sanayi Odası heyeti Anıtkabir’i ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!