G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO34,97
GBP40,99
BIST10.925,80
GR. ALTIN2.513,83
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Adıdas, yeni global projesi ile herkesi harekete davet ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıdas, yeni global projesi ile herkesi harekete davet ediyor / Haberin Peşinde Urfa

Sporun insanlar üzerindeki iyileştirici ve birleştirici gücüne inanan adidas, yeni farkındalık projesi “Move For the Planet”i tanıttı. adidas, Move For The Planet ile insanları spor aracılığıyla sürdürülebilirlik konusunda bilgilendirmeyi ve harekete geçmelerini desteklemeyi hedefliyor.

Adidas, “Move For The Planet” projesiyle 1-12 Haziran tarihleri arasında adidas Running uygulamasında yer alan koşu, bisiklet ve futbolun da aralarında olduğu 34 spor dalında kaydedilen her 10 dakikalık aktivite için 1,5 milyon €’ya kadar Common Goal’a 1 € bağışta bulunacak. “Move For The Planet” kapsamında toplanacak bağış ile iklim değişikliğinden en çok etkilenen bölgelerde, yer alan futbol sahalarının geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak yenilenmesi, spor tesislerindeki plastik atıklarının nasıl azaltılacağı konusunda eğitim verilmesi gibi projelere katkı sağlanması hedefleniyor. 

adidas Kıdemli Pazarlama Direktörü Ashley Czarnowski yaptığı konuşmada “Move For The Planet ile ihtiyacı olan toplulukları desteklemek ve onlara yardımcı olmak için sporun birleştirici gücünün kullanılmasını hedefliyoruz. İklim krizinin etkisi bazı yerlerde diğerlerinden daha şiddetli hissediliyor ancak bizi birleştiren ortak değer spora olan sevgimizdir. Bu nedenle, 1-12 Haziran arasında, insanları fark yaratmak amacıyla harekete katılmaya davet ediyoruz.’’ açıklamasında bulundu.

adidas, bu yılın başında 2024 yılına kadar ürünlerinde ham polyester kullanımını tamamen ortadan kaldırma hedefini büyük ölçüde gerçekleştirmeyi başardığını açıklayarak dünyaya ve sürdürülebilirliğe verdiği önemi ortaya koydu. adidas'ın 2024 hedefine uzanan yoldaki önemli kilometre taşlarından biri olan Move For The Planet projesine katılmak ve harekete geçmek isteyen herkes adidas Running uygulamasını indirebilir.

Hibya Haber Ajansı

Adıdas, yeni global projesi ile herkesi harekete davet ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!