G-CV0ZL47F6D
USD32,28
EURO35,03
GBP40,88
BIST10.533,25
GR. ALTIN2.473,59
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

ABB’den 2. Afet Riskleri ve Yönetimi paneli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABB’den 2. Afet Riskleri ve Yönetimi paneli / Haberin Peşinde Urfa

Ankara Büyükşehir Belediyesi, afet risklerinin belirlenmesi, afet planları oluşturulması ve mesleki alanda afet yönetimi becerisi kazanımı konusunda “2. Afet Riskleri ve Yönetimi Paneli” düzenleyecek.

 Ankara Büyükşehir Belediyesi, afet risklerinin belirlenmesi, afet planları oluşturulması ve mesleki alanda afet yönetimi becerisi kazanımı konusunda “2. Afet Riskleri ve Yönetimi Paneli” düzenleyecek. 10 Mayıs’ta saat 14.00’te “[email protected]” adresi üzerinden zoom yöntemiyle gerçekleştirilecek panele; ABB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler, AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki, EKODENGE Kurucusu Dr. Zeynep Yöntem ve UNICEF Sosyal Politika Bölüm Başkanı Emre Üçkardeşler de katılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, afet risklerinin belirlenmesi, afet planları oluşturulması ve mesleki alanda afet yönetimi konusunda vizyon becerisi kazanılması amacıyla “2. Afet Riskleri ve Yönetimi Paneli” düzenleyecek.

‘Afet Riskleri ve Yönetimi Paneli’nin ikincisi 10 Mayıs 2022 tarihinde saat 14.00’te “[email protected]” adresi üzerinden zoom yöntemiyle gerçekleştirilecek.

HEDEF: AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI VE DİRENÇLİLİĞİN ARTIRILMASI

Panel ile şehirlerin ve şehir sakinlerinin yerleşimlerinin güvenli, dirençli ve sürdürülebilir kılınması için afetlerin tanınması, afet risklerinin azaltılması ve afetlere karşı dirençliliğin arttırılması hedefleniyor.

ABB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler’in moderatörlüğünde düzenlenecek panele; AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki, EKODENGE Kurucusu Dr. Zeynep Yöntem ve UNICEF Sosyal Politika Bölüm Başkanı Emre Üçkardeşler’in yanı sıra ilgi duyan herkes katılabilecek.

GÜNCEL TEKNOLOJİLERDEN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE KADAR BİRÇOK KONU TARTIŞILACAK

Panelde; afetlerin en az hasar ve can kaybıyla atlatılması noktasında farklı disiplinler ile temas halinde çalışılması, güncel teknolojilerden faydalanılması ve dirençli kent yapısının ve afet farkındalığı yüksek kent kültürünün oluşturulması konuları tartışılacak.

Uzman görüşlerinin masaya yatırılacağı panelde; Nasuh Mahruki ‘afetlere hazır olmak-olmamak’, Zeynep Yöntem ‘iklim değişikliği, afetler, olası projeler ve fon imkanları’, Emre Üçkardeşler ise ‘çocuk odaklı afet yönetimi ve sosyal politika’ konuları hakkında tecrübe ve bilgilerini paylaşacak.

Hibya Haber Ajansı

ABB’den 2. Afet Riskleri ve Yönetimi paneli

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!