G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

3D baskı dünyasının en iyileri bir arada

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

3D baskı dünyasının en iyileri bir arada / Haberin Peşinde Urfa

Dünya devi Çinli üretici Creality ve Türkiye distribütörü Genix iş birliği ile 3D baskı dünyasında büyük yeniliklere imza atıyor. Dünya çapında 3.5 milyondan fazla kullanıcısı olan firma Türkiye de emin adımlarla ilerliyor.

Creality ve Genix iş birliği ile hazırlanan Ender 3 S1 Pro ve Sonic Pad özel paket ile hızınıza kimse yetişemeyecek

Creality, 3D baskı teknolojisindeki en son yeniliklerle kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunuyor.Ender-3 S1 Pro ve Sonic Pad ile 3D baskıya farklı bir boyut getirerek, kullanıcıların yaratıcılıklarını sınırların ötesine taşıyacak. Ender 3 S1 Pro kullanıcıların profesyonel kalitede baskılar elde etmesinin yanı sıra hızlanmasını da sağlayacak bir dizi özellik sunuyor.

Creality Sonic Pad ile Creality Ender 3 S1 Pro hızınınızı 3 ila 6 kata kadar arttırın

Yüksek sıcaklıkta baskı kalitesini sürekli sağlamak Creality Ender-3 S1 Pro ile 300°C ye kadar mümkün. Bu sayede, çeşitli filament tipleriyle çalışabilir ve farklı endüstrilerde kullanılan malzemelerde profesyonel sonuçlar sunar.

Sorunsuz filament değişimi

Eşşiz tasarımı ile farklı çeşit filament kullanımına imkan sağlarken, “Çift Dişli Tam Metal Sprite Ekstrüzyon Sistemi“ sayesinde pürüzsüz filament beslemesi sağlar. 80N ekstrüzyon kuvveti, baskı kalitesini artırır ve filament değişimlerini sorunsuz hale getirir. Sonic Pad ile birlikte 3 ila 6 kata kadar hızlanma imkanı sunar.

CR-touch ile otomatik tesviye ayarı

CR-touch otomatik tesviye teknolojisi sayesinde tablanın düzgünlüğünü algılayarak otomatik olarak tesviye ayarlarını gerçekleştirir. Bu, kullanıcıların kurulum sürecini kolaylaştırır ve zaman kazandırır.

4,3 inç LCD ekran sayesinde kullanıcılar için son derece erişilebilir ve kolay kullanılabilir hale getirir. Kullanıcılar, baskı sürecini adım adım yönetebilir ve kontrol edebilir.

Yüzde 96 önceden yüklenmiş 6 adımlı montaj süreci ile kolay ve hızlı kurulum

Hızlı ve kolay montaj imkanı sunar. Yüzde 96 önceden yüklenmiş altı adımlı montaj süreci sayesinde, kullanıcılar hızlı ve sorunsuz bir şekilde yazıcıyı kullanıma hazır hale getirerek baskıya zaman kaybetmeden başlar.

Creality, Ender-3 S1 Pro ve Sonic Pad ile 3D baskı dünyasında yeni bir standart belirliyor ve kullanıcıların yaratıcılığını özgürce ifade etmelerine olanak sağlıyor. Creality, Ender-3 S1 Pro ve Sonic Pad’in güçlü özellikleri, profesyonel kullanıcılar ve hobiler için ideal bir 3D yazıcı olmasını sağlıyor.

Hibya Haber Ajansı

3D baskı dünyasının en iyileri bir arada

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!