1. Haberler
  2. Güncel
  3. 2022 Yılının En Çok Satan 6 Beştaşı

2022 Yılının En Çok Satan 6 Beştaşı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En güzel anlara eşlik etmesi ve hatıra kalması için alınabilecek en güzel hediyelerden biri de yüzüktür. Özellikle farklı kesimlerde ve modellerde bulunan beştaş yüzükler ya da baget yüzükler hem görsel olarak çok şıktır hem de özel bir hediyedir. Sevgililer günü, anneler günü, normal bir günde hediye alınmak istendiğinde kişilerin beğenisine uygun beştaş yüzük modelleri alınabilir.

                Pırlanta, altın takılar alırken güvenilir ve kaliteli mağazalardan alınması gerekir. Özellikle internet üzerinden yapılan alışverişlerde HRD sertifikalı olan yerler seçilmeli ve tektaş yüzük ya da beştaşı modellerinde mutlaka sertifika, garanti belgesinin olmasına dikkat edilmelidir. Bu belgeler pırlantanın kesimi, kaç karat olduğu, yüzük özelliklerini belirtir ve herhangi bir sorunda belirli bir süre içerisinde ücretsiz şekilde onarım yapılabilir.

En Güzel Beştaş Yüzük Modelleri

                Beştaş anlam olarak oldukça özeldir ve birlikteliği temsil eder. Her taşın bir anlama geldiği ve uzun birlikteliği ifade eder. Bu nedenle en özel hediyelerden biri beştaş yüzüklerdir. Genellikle evlilik tekliflerinde ya da birlikteliğin ilk yıllarında tektaş yüzükler alınır. Ancak evlilik ya da birliktelik uzun yıllar devam ediyorsa beştaş yüzükler tercih edilir. Beştaş yüzükler tek taş pırlantalara oranla daha gösterişlidir ve daha fazla pırlanta içerir.

Beştaş yüzüklerinde her bir taş aşk, sadakat, mutluluk, huzur, bereketi simgeler. Bu nedenle beştaş pırlanta yüzüğü kullanan kişiler her bir duyguyu özümseyerek kendini özel hissedebilir. Aynı zamanda pırlanta yüzük çeşitleri arasında en popüler ve kullanılan yüzük türü beştaş yüzüklerdir. Farklı ve özgün en çok satan pırlanta yüzük modelleri şunlardır:

  • Pırlanta beştaş yüzük modelleri
  • 0.30 karat beştaş yüzük modelleri
  • 0.32 karat beştaş yüzük
  • 0.17 karat beştaş yüzük
  • 0.34 karat beştaş yüzük modelleri

Beştaş pırlanta yüzük modellerinde pırlanta kesimi, birleşimi, görünümü farklıdır. Bireylerin zevklerine uygun olarak özel beştaş yapılabilir. Ancak mağazanın güvenilir ve deneyim sahibi olması önem taşır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2022 Yılının En Çok Satan 6 Beştaşı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!