G-CV0ZL47F6D
USD32,22
EURO35,06
GBP41,38
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.521,73
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

17 yaşındaki (A.A.)genç kıza tecavüz etti, başını taşla ezdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gebze’de 17 yaşındaki genç kız, Afgan uyruklu olduğu iddia edilen bir şahsın tecavüzüne uğradı. Başı taşla ezilen çocuğun durumun ise ağır olduğu öğrenildi.

Olay, Gebze ilçesi Pelitli Mahallesi’nde meydana geldi. Gebze merkezindeki dershaneden Pelitli Mahallesi’ndeki evine dönmek için halk otobüsüne binen A.A.’yı, Afganistan uyruklu A.M. otobüse binerek takip etmeye başladı. Mahallesinde otobüsten inip eve doğru yürüyen A.A.’nın arkasından ilerleyen ve evine yaklaşık 200 metre kala ağaçlık alana sürükleyen A.M., genç kıza cinsel istismarda bulunmaya çalıştı. Genç kızın direnmesi üzerine A.M., yerden aldığı taşla başına defalarca vurdu. Daha sonra da baygınlık geçiren A.A.‘yı ağaçlık alandan yol kenarına taşıdı.

MARKETTEN LİMONATA VE SU ALMIŞ
A.M., olayın gerçekleştiği yere yakın olan ve palet üretimi yapan bir iş yerine gidip yol kenarında baygın bir genç kız gördüğünü ve yardım etmelerini istedi. Bu sırada araçla yoldan geçen ağabeyi ise tesadüfen yaralanan kişinin kardeşi A.A. olduğunu görünce hemen durumu babasına bildirdi. Babası M.A.’nın olay yerine gelip kendi aracına aldığı A.A., daha sonra olay yerine çağrılan ambulansa teslim edildi. A.A., Gebze’deki özel bir hastanede ilk müdahalesi yapıldıktan sonra yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. A.A.’nın hastaneye götürülmesinin ardından şüphelinin bir markete girip limonata ve su aldığı anlar, marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şüphelinin limonata ve suyu almasının ardından sergilediği rahat tavırlar ise dikkat çekti.

‘OLAYI GERÇEKLEŞTİREN ÇOCUK YANIMIZDA DURUYORDU’
Bölgede yaşayan Ferdi Yılmaz, “Buraya geldiğimizde kız sanki elektrik verilmiş gibi şoka girmişti. Daha sonra kızı buraya getirdik, bir şeyler yapmaya çalıştık. O sırada olayı gerçekleştiren çocuk, olayın başından beri yanımızda duruyordu. Babası geldiğinde de buradaydı, yaklaşık 5 dakika boyunca başında kaldık ve arabaya koyana kadar o kişi yanımızdan ayrılmadı. Olay bittikten sonra gitti. Olay anında yanımızdaydı ama hiçbir şeyi de belli etmedi. Sakin sessiz bir şekilde olayı izledi ve daha sonra kayboldu gitti. Jandarma devreye girdi, gece geç saatlere kadar buradaydı inceleme yaptılar. Şükür olsun jandarmamız yakaladı kendisini” dedi.

Jandarma ekiplerinin olay yerine yakın noktalarda bulunan güvenlik kamera kayıtlarını incelemesi sonrasında zanlının adım adım genç kızı takip ettiği güvenlik kameralarından tespit edildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

“BU ANLAYIŞ ACİLEN DEĞİŞTİRİLMELİ”
Yaşanan olayın ardından CHP Çayırova ve Gebze İlçe Başkanları olay yerine gitti. Genç kızın ailesi ile de görüştüğünü belirten CHP’li Soyluçiçek, “Gebze Pelitli Köyü’nde tecavüz vakası yaşandı. Olayın başrolünde yine Afganlılar var. Hükümetin Suriyeli ve Afgan politikası acilen değiştirilmeli. Toplumun temeline dinamit koyan bu anlayış acilen değiştirilmeli. Bu duruma yol açan, bu kişilere cesaret veren İstanbul Sözleşmesi’nin ihlali ve iptali ile yanlış dış politikalar olmuştur” dedi.

“KIZIMIZ YOĞUN BAKIMDA”
Açıklamasının devamında Soyluçiçek, “Mağdur kişi, 17 yaşında genç bir kızımız. Kızımız şimdi yoğun bakımda. Olay sırasında mücadele eden, direnen ve daha sonra sesi çıkmasın diye kafasına sert cisimle vurmuşlar, darp edilmiş. Kızımız şu anda yoğun bakımda. Olay yerinde kızın ailesiyle görüştük. Baba feryat ediyor. Sonuçları ne olursa olsun gerekeni yapacağım diyor. İstanbul Sözleşmesini iptal eden zihniyet şu anda mutlu mu, bu daha ne kadar daha sürecek? AKP ve MHP şimdi günah çıkarsın! Bu vebal, tecavüzcülere ve şiddet yanlılarına yol veren zihniyetin sonucudur” diye belirtti.

17 yaşındaki (A.A.)genç kıza tecavüz etti, başını taşla ezdi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!