G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

1309 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde çalıştırılmak üzere bin 309 sözleşmeli personel alacak.

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü; lise, ön lisans ve lisans düzeyinde  bin 215 koruma ve güvenlik, 5 avukat, 14 sosyal çalışmacı, 60 destek personeli (şoför) ve 15 avukat alımı yapılacak. Alımlardan 3’ünün Şanlıurfa’da  yapılacağı öğrenildi. Şanlıurfa İl Göç İdaresi’nde görev yapmak üzere 2 sosyal çalışmacı ve 1 avukat alınacak.

Sınava başvuranlarda 35 yaşını doldurmamış olması şartı bulunuyor.  Adayların, ÖSYM tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; lisans  mezunları  için  KPSSP  (3),  ön  lisans  mezunları  için  KPSSP  (93)  ve  lise  mezunları  için KPSSP (94) puan türünden en az 65 (altmış beş) ve üzerinde KPSS puanı almış olmaları gerekiyor.

BAŞVURULAR 21 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Toplam bin 309 adet boş pozisyon için Giriş (Sözlü) sınavı ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Giriş sınavı başvuruları 21 Haziran 2021 tarihi saat: 10:00’da başlayıp 25 Haziran 2021 tarihi saat: 17:00’de sona erecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Alımlara başvuru yapmak isteyen kişiler, İçişleri Bakanlığının “www.icisleri.gov.tr” internet adresinde yer alan kendilerine uygun talep formunu seçerek, ilgili sınav duyurusu bölümünde yayımlanacak olan başvuru linki aracılığıyla e-Devlet şifresi ile erişip elektronik ortamda müracaat edebilecek. Posta yoluyla ya da bizzat müracaatların kabul edilmeyeceği belirtildi.

1309 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!